TTH temaaften og nytårskur

Den 24. januar afholder TTH Holstebro årets første netværksmøde i Struer Business Park, hvor fokus rettes mod erhvervslivets forretningssamarbejde på tværs af de to kommuner.

I TTH Holstebro er vi klar til at starte 2019 op med et brag, og derfor inviterer vi alle sponsorer og samarbejdspartnere til en spændende ”business-aften” med stærke indlæg fra et veloplagt panel.

På denne aften har klubben desuden inviteret alle medlemmer fra Struer Erhvervsforening og Holstebro Industri og håndværkerforening, så der er basis for gode drøftelser, masser af ide-udveksling og netværk.

Adresse: Struer Business Park, Fælledvej 17 – 7600 Struer

Program:

Kl. 18.30: Velkomst af TTH Holstebro

Kl. 18.45: Hvordan styrker vi erhvervssamarbejdet og samhandlen mellem 7500 – 7600 området?

Fire centrale personer fra det regionale erhvervsliv giver hver deres bud på aftenens tema. Chefredaktør Søren Egebjerg, fra Mediehuset Holstebro er aftenens ordstyrer og vil sørge for at debatten kommer til at gå livlig til mellem panelet og deltagerne.

De fire debattører er følgende:
• Jens Axel Birn, direktør i Vald. Birn
• Bjarne Sørensen, formand i Holstebro Industri- og håndværkerforening
• Elke Carleton, formand i Struer Erhvervsforening
• Martin Munkebo, direktør hos Martin Munkebo A/S

Kl. 20.00: Let anretning, vin og netværk

Kl. 20.30: Opfølgning på aftenens debat

Kl. 21.00: Nyt fra TTH Holstebro
Præsentation af ”TTH Business” – nyt erhvervskoncept
TTH news og klub status

Kl. 21.30: Slut

Tilmeld dig på billet@tthholstebro.dk

 

Andre nyheder

Mange spændende gratis arrangementer

Se listen over de mange spændende gratis arrangementer, Struer Erhvervsforening arrangerer i samarbejde med bl.a. BusinessPark Struer og Struer Kommune Se listen og tilmeld dig

Seneste nyhedsbrev – september 2023

Så er der en lille fortælling fra vores seneste energi netværksmøde på Ausumgaard, lidt nyt fra formanden, noget om indstillinger til årets virksomhedspriser og nye

Sensommermødet om energi

Gæsterne ved Sensommermødet var Niels Erik Madsen fra Skovgaard Energy og Mathis Backen fra Ørsted. Skovgaard Energy lagde ud med lidt historie om deres udgangspunkt, der

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk