Virksomhedsbesøg hos Martin Munkebo A/S

For nylig var jeg som formand for erhvervsforeningen forbi MARTIN MUNKEBO A/S og blev vist rundt af Martin, fortæller Jeanette Lund Houe.

Virksomheden ligger midt i Struer (lige ved Løvbjerg) og har specialiseret sig i store plastemner som for eksempel stole, ventilation og net til kyllinger.
Fabrikken er kæmpestor og fyldt med store maskiner, som støber plastelementerne.

Det er Martin selv, der startede firmaet tilbage i 1988, og han er nu ved at overdrage firmaet til sine børn og to sønner er dybt involveret i firmaet.

Formelt set har tre børn 90% af virksomheden, men Martin på 71 år går stadig på arbejde mere end fuld tid, fordi han ikke rigtigt kan lade være – og stadig har en masse viden, der skal overdrages. Og fordi der altid er meget travlt og rigeligt at se til.

Der er cirka 75 ansatte, hvoraf mange er udlændinge. De kører i treholdsskift, så fabrikken er i fuld gang konstant.

– Ja, vi bruger en masse strøm, under energikrisen måtte vi af med 8 millioner kroner bare i ekstraudgift, så det siger lidt om omfanget, fortæller Martin.
Martin Munkebo har meget af dialogen med kunderne og udvikler elementerne sammen med dem, hvilket er det han brænder for.

– Det er utroligt spændende at være i dialog med kunderne om, hvad de har brug for og så arbejde det hele igennem, indtil vi står med en færdig støbeform og får produceret det rigtige produkt til dem, siger han.

Virksomhedens areal er 30.000 m2, og jeg blev virkelig imponeret over, at vi har en så stor og driftig virksomhed lige i hjertet af Struer – City Of Sound.

Andre nyheder

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

VÆKSTKONSULENT – Stillingsopslag

Vil du være med til at booste virksomhederne i Struer Kommune?  ANSØG HER Vi søger en vækstkonsulent, der brænder for at udvikle virksomheder, facilitere og

Nyhedsbrev #2, 2024

Læs indkaldelse og program for generalforsamling i april og hør mere om bl.a. den nye lokale ingeniørtrainee uddannelse på VIA, en ny jobportal for de

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk