Manufacturing festival – sidste chance

Kom med til speeddating med andre industrifolk den 8. maj fra kl. 08.30 når Business Region MidtVest, DAMRC og AU Herning inviterer til produktionsfestivalen Manufacturing Festival DK.

Festivalen er et årligt tilbagevendende arrangement i det midt-og vestjyske og handler om de nye tiltage vedr.  den digitale omstilling af produktionsindustrien. Manufacturing Festival Denmark vil tages sit omdrejningspunkt i at inspirere de midt-og vestjyske virksomheder i digitaliseringsmulighederne indenfor produktion, ressourcer og forretningsmodel. Der er fem spor man kan vælge imellem, og dagen veklser mellem udstilling og spændende indlæg leveret af kompetente spillere.

Festivalen starter og slutter på AU i Herning, og vil i løbet af dagen byde på inspirationsbesøg på midtvestjyske virksomheder. Hele arrangementet er gratis, men kræver tilmelding af hensyn til bespisning.

Se det fulde program og tilmeld dig her 

Læs om eventet i Bizz Up her

Andre nyheder

Seneste nyhedsbrev – maj

Her er så seneste udsendte nyhedsbrev om konstituering af ny bestyrelse, et virksomhedsportræt og lidt om kommende arrangementer. Læs mere her

First movers inden for økologi

En af dem, der var med på de allerførste tendenser inden for økologisk landbrug var Claus Nygaard. Med virksomheden CMN maskintec A/S er han i

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk