Kursus: Lær at gå live

Tænk kreativt og styrk din forretning med online foredrag, oplæg, webinarer eller andre sjove idéer som kan afholdes LIVE og ONLINE!

MEN HVORDAN GØR MAN?
Det vil Line D. Johansen fra CarryOn Career gøre os klogere på, når hun deler ud af sine erfaringer i dette GRATIS oplæg!

Vi befinder os i en tid præget af forsamlingsforbud, afstandskrav og i det hele taget rigtig mange opfordringer om ikke at samle for mange personer på ét sted. Derfor er der behov for at virksomheder kan tænke kreativt og bruge online mulighederne til at styrke deres forretning!

Læs mere her 

Andre nyheder

Seneste nyhedsbrev – september 2023

Så er der en lille fortælling fra vores seneste energi netværksmøde på Ausumgaard, lidt nyt fra formanden, noget om indstillinger til årets virksomhedspriser og nye

Sensommermødet om energi

Gæsterne ved Sensommermødet var Niels Erik Madsen fra Skovgaard Energy og Mathis Backen fra Ørsted. Skovgaard Energy lagde ud med lidt historie om deres udgangspunkt, der

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk