Kursus: Lær at gå live

Tænk kreativt og styrk din forretning med online foredrag, oplæg, webinarer eller andre sjove idéer som kan afholdes LIVE og ONLINE!

MEN HVORDAN GØR MAN?
Det vil Line D. Johansen fra CarryOn Career gøre os klogere på, når hun deler ud af sine erfaringer i dette GRATIS oplæg!

Vi befinder os i en tid præget af forsamlingsforbud, afstandskrav og i det hele taget rigtig mange opfordringer om ikke at samle for mange personer på ét sted. Derfor er der behov for at virksomheder kan tænke kreativt og bruge online mulighederne til at styrke deres forretning!

Læs mere her 

Andre nyheder

Nyhedsbrev #5, 2024

Her er link til nyhedsbrev, der fortæller om ny vækstkonsulent, spændende møder med bl.a. Troels Lund Poulsen og diverse øvrige møder. Klik HER

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk