Kickstart din digitale vækst!

Knokler du også med Facebook, Instagram eller andre sociale medier? Vil du starte eller forbedre din webshop? Har du styr på Google? Og hvad med fængende billeder eller videoer? Spørgsmålene og mulighederne er mange!

Alle virksomheder i Struer kommune kan få gratis vejledning og sparring i deres digitale strategi af Anne Sofie Bak fra BusinessPark Struer. Formålet er at få besvaret netop din virksomheds spørgsmål inden for digital synlighed og salg.

Du kan få hjælp med alt fra helt konkrete spørgsmål til udarbejdelse af en langsigtet digital strategi. Ingen spørgsmål, udfordringer eller ambitioner er for store eller små. Du kan få hjælp, uanset om du er godt i gang med de digitale muligheder, eller om du ikke er kommet i gang endnu. Du får hjælp til selv at løse opgaverne eller bliver hjulpet videre til den rette rådgiver, som kan løse opgaven for dig.

Mulighederne er…

  • Hjælp til at opstarte eller finpudse din digitale strategi.
  • Få lavet en konkret handleplan.
  • Blive en del af en relevant netværksgruppe.
  • Dygtiggøre dig igennem vores forskellige kurser og foredrag.

OBS: Der kan være deltagerbetaling ved nogle events. Se mere under det enkelte event.

Der arbejdes lige nu hårdt på at lave række interessante kurser og foredrag til efteråret. Hold dig opdateret på BusinessParkens hjemmeside.

 

Ønsker du at høre mere?

Ring eller skriv til Anne nu på:

Tlf.: 2889 2156

Mail: Ab@businessparkstruer.dk

Andre nyheder

Mange spændende gratis arrangementer

Se listen over de mange spændende gratis arrangementer, Struer Erhvervsforening arrangerer i samarbejde med bl.a. BusinessPark Struer og Struer Kommune Se listen og tilmeld dig

Seneste nyhedsbrev – september 2023

Så er der en lille fortælling fra vores seneste energi netværksmøde på Ausumgaard, lidt nyt fra formanden, noget om indstillinger til årets virksomhedspriser og nye

Sensommermødet om energi

Gæsterne ved Sensommermødet var Niels Erik Madsen fra Skovgaard Energy og Mathis Backen fra Ørsted. Skovgaard Energy lagde ud med lidt historie om deres udgangspunkt, der

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk