Kickstart din digitale vækst!

Knokler du også med Facebook, Instagram eller andre sociale medier? Vil du starte eller forbedre din webshop? Har du styr på Google? Og hvad med fængende billeder eller videoer? Spørgsmålene og mulighederne er mange!

Alle virksomheder i Struer kommune kan få gratis vejledning og sparring i deres digitale strategi af Anne Sofie Bak fra BusinessPark Struer. Formålet er at få besvaret netop din virksomheds spørgsmål inden for digital synlighed og salg.

Du kan få hjælp med alt fra helt konkrete spørgsmål til udarbejdelse af en langsigtet digital strategi. Ingen spørgsmål, udfordringer eller ambitioner er for store eller små. Du kan få hjælp, uanset om du er godt i gang med de digitale muligheder, eller om du ikke er kommet i gang endnu. Du får hjælp til selv at løse opgaverne eller bliver hjulpet videre til den rette rådgiver, som kan løse opgaven for dig.

Mulighederne er…

  • Hjælp til at opstarte eller finpudse din digitale strategi.
  • Få lavet en konkret handleplan.
  • Blive en del af en relevant netværksgruppe.
  • Dygtiggøre dig igennem vores forskellige kurser og foredrag.

OBS: Der kan være deltagerbetaling ved nogle events. Se mere under det enkelte event.

Der arbejdes lige nu hårdt på at lave række interessante kurser og foredrag til efteråret. Hold dig opdateret på BusinessParkens hjemmeside.

 

Ønsker du at høre mere?

Ring eller skriv til Anne nu på:

Tlf.: 2889 2156

Mail: Ab@businessparkstruer.dk

Andre nyheder

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

VÆKSTKONSULENT – Stillingsopslag

Vil du være med til at booste virksomhederne i Struer Kommune?  ANSØG HER Vi søger en vækstkonsulent, der brænder for at udvikle virksomheder, facilitere og

Nyhedsbrev #2, 2024

Læs indkaldelse og program for generalforsamling i april og hør mere om bl.a. den nye lokale ingeniørtrainee uddannelse på VIA, en ny jobportal for de

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk