Invitation – for produktionsvirksomheder

Den 22. april 2021 kan du lade dig inspirere på Manufacturing Festival Denmark under temaet ”digitalisering og grøn omstilling”. Festivalen er et videndelingsevent, der er skabt for produktionsvirksomheder og af produktionsvirksomheder.

På festivalen bliver du bl.a. mødt med oplæg fra ledende figurer i dansk erhvervsliv, konkrete cases fra virksomheder, der har haft succes med digitalisering, og præsentationer fra kandidatstuderende, der har udarbejdet innovative cases for virksomheder i lokalområdet. Og som noget nyt i år finder festivalen sted i et opgraderet, digitalt univers.

Tilmeld dig og dine kollegaer her

 

Se mere om program etc. her

 

Andre nyheder

Seneste nyhedsbrev – maj

Her er så seneste udsendte nyhedsbrev om konstituering af ny bestyrelse, et virksomhedsportræt og lidt om kommende arrangementer. Læs mere her

First movers inden for økologi

En af dem, der var med på de allerførste tendenser inden for økologisk landbrug var Claus Nygaard. Med virksomheden CMN maskintec A/S er han i

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk