Invitation – for produktionsvirksomheder

Den 22. april 2021 kan du lade dig inspirere på Manufacturing Festival Denmark under temaet ”digitalisering og grøn omstilling”. Festivalen er et videndelingsevent, der er skabt for produktionsvirksomheder og af produktionsvirksomheder.

På festivalen bliver du bl.a. mødt med oplæg fra ledende figurer i dansk erhvervsliv, konkrete cases fra virksomheder, der har haft succes med digitalisering, og præsentationer fra kandidatstuderende, der har udarbejdet innovative cases for virksomheder i lokalområdet. Og som noget nyt i år finder festivalen sted i et opgraderet, digitalt univers.

Tilmeld dig og dine kollegaer her

 

Se mere om program etc. her

 

Andre nyheder

Sensommermødet om energi

Gæsterne ved Sensommermødet var Niels Erik Madsen fra Skovgaard Energy og Mathis Backen fra Ørsted. Skovgaard Energy lagde ud med lidt historie om deres udgangspunkt, der

Sommerinterview med formanden

Erhverv+ har lavet et sommerinterview med formand Jeanette Lund Houe om de ambitioner og visioner, der arbejdes med i Struer Erhvervsforening. Her opfordrer hun bl.a.

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk