Første kick-off i Sound Hub Denmark

21. november 2018

7 internationale iværksættervirksomheder er landet i Struer i dag.

Der var kickoff på Sound-Tech Accelerator-programmet i dag, som 7 lydfirmaer fra flere europæiske lande er kommet til Struer Lydens By for at deltage i. Programmet er det første af sin art i verden, som udelukkende fokuserer på lydteknologi, og det er udviklet af @Sound Hub Denmark ogAccelerace . Programmet kan få stor betydning for udviklingen af Struers Erhvervsliv, både ved øget tilflytning, men også samarbejde mellem eksisterende Struer virksomheder og Sound Tech Accelerator forløbet.