Gazelle til isbjørnen fra Vejrumstad

Det går godt for Dry Ice Technology. Rigtig godt endda –  og det har Børsen også fået øje på, så de har belønnet med en Børsen Gazelle 2022 for at tænke innovativt og skabe vækst i en tid præget af kriser.

Dry Ice Technology er blandt de bedste i Danmark, når det handler om is, nærmere betegnet tøris. Mange kender til tøris fra events, koncerter og musikvideoer, men hvad mange måske ikke ved er, at det er et særdeles miljøvenligt produkt, der har rigtigt mange andre anvendelser, og her ligger ekspertisen i Vejrumstad. Tøris fremstilles med CO2, og udover ekstrem nedkøling også kan bruges i forbindelse med afrensning på utroligt mange typer overflader. Det er bl.a. her Stifter Bjørn Sønstabø har skabt sin gode forretning. Det er en meget effektiv men også skånsom proces – både for overfladen og for miljøet.

Ingen kemi
Der blæses med et tryk på mellem 2-15 bar, og da tørispillerne fordamper i samme øjeblik, de rammer overfladen efterlader processen kun det afstrippede materiale – maling, skidt eller andet, som restprodukt. Der anvendes ingen kemi, der er ingen spildevand, alt er miljøgodkendt, og ofte kan processen erstatte meget giftige processer.

Der udvikles hele tiden nye muligheder og processer, men virksomheden giver også mulighed for, at man selv kan arbejde med produktet, hvis man skal have renset en bilmotor eller andet.

Virksomheden har bopæl på Møllebakken 3B i Vejrumstad men arbejder over hele landet og har også opgaver i udlandet. Der beskæftiges 12 personer i virksomheden.

Vi ønsker tillykke med den velfortjente Gazelle.

Se mere om virksomheden her

Website: Dry Ice Technology – Danmarks Tøris-Specialist (dryice4you.com)

Andre nyheder

VÆKSTKONSULENT – Stillingsopslag

Vil du være med til at booste virksomhederne i Struer Kommune?  ANSØG HER Vi søger en vækstkonsulent, der brænder for at udvikle virksomheder, facilitere og

Nyhedsbrev #2, 2024

Læs indkaldelse og program for generalforsamling i april og hør mere om bl.a. den nye lokale ingeniørtrainee uddannelse på VIA, en ny jobportal for de

Ny lokal ingeniørtrainee uddannelse

I august 2024 åbner VIA en ny form for ingeniøruddannelse, der finder sted helt ude på arbejdspladserne. Det er en kombination af selvstudie, online undervisning

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk