Firmajulegaver skal købes lokalt

Det skal være nemt, bekvemt og praktisk at købe sine firmagaver lokalt. Derfor lancerer Struer Shopping nu platformen Struergaver.dk, hvorfra virksomheder i Struer Kommune kan købe årets julegaver til sine medarbejdere direkte fra lokale butikker.

Corona har gjort det endnu mere tydeligt, hvor vigtigt det er at støtte sine lokale butikker, og med en ny pakkeløsning som Struergaver.dk er det forhåbningen, at endnu flere virksomheder får lyst til at støtte op om initiativet.

”Vi er rigtig glade for at kunne bakke op om kommunens handelsliv med et nyt tiltag, der samtidig gerne skulle gøre det lettere for virksomheder at bestille julegaver i en travl tid. Vi bruger meget energi i Lydens By Værkstedet på at opfordre folk til at bruge de lokale butikker, og nu foldes den opfordring ud til kommunens erhvervsliv med et tiltag, der gør det rigtig let for dem at være med”, fortæller chefen for Lydens By Værkstedet, John Fogde, der har været med til at lancere gaveplatformen.

Fortsætter den positive udvikling
Den nye gaveportal har til formål at fortsætte den positive udvikling fra sidste års ”Købt Lokalt” kampagne, der var rettet mod privatpersoner. Denne gang sættes fokus mod kommunens firmaer for nu også at gøre det endnu nemmere for dem at købe deres gaver lokalt og dermed støtte deres nærområde.

Mere end femten lokale butikker fra Struer Handelsstandsforening og Thyholm Handelsstandsforening har budt ind med deres bedste gaveidéer til platformen med særligt gode tilbud, som kun kan fås på struergaver.dk. Her vil man få mulighed for at vælge blandt en række flotte gaver som bl.a. gaveæsker, luksuscremer, designerlamper og meget mere.

Hjemmesiden vil gøre det lettilgængeligt for virksomheder at få styr på årets julegaver – man får som virksomhed et login, bestiller online, og så bliver gaverne leveret direkte fra butikken til virksomheden. Der kan også bestilles unikke login til hver enkelte medarbejder, så de selv kan vælge deres gave fra det store udvalg.

Den unikke mulighed for at købe firmagaverne lokalt, og være med til at støtte op om det lokale fællesskab, er et led i en større kampagne for at fastholde de lokale butikker og handelslivet rundt om i kommunen. Samarbejdet på tværs af virksomheder skal være med til at fremme det unikke sammenhold, som Struer Kommune besidder og skabe endnu mere vækst til området.

”Vi er kommet igennem det værste nu, men nedlukningen af Danmark kan stadig mærkes rundt omkring. Så det har aldrig været vigtigere at tænke og handle lokalt. Vi vil alle sammen gerne bo i en alsidig, spændende og levende kommune, og det kan vi kun fastholde ved at bruge de lokale tilbud, om det så er kultur, sport og gastronomi eller indkøbsmuligheder, gaveshopping og de lokale håndværkere” beretter John Fogde.

Struergaver.dk er netop blevet lanceret, og virksomheder har mulighed for at bestille julegaver indtil d. 10 december.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre nyheder

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

VÆKSTKONSULENT – Stillingsopslag

Vil du være med til at booste virksomhederne i Struer Kommune?  ANSØG HER Vi søger en vækstkonsulent, der brænder for at udvikle virksomheder, facilitere og

Nyhedsbrev #2, 2024

Læs indkaldelse og program for generalforsamling i april og hør mere om bl.a. den nye lokale ingeniørtrainee uddannelse på VIA, en ny jobportal for de

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk