IT-sikkerhed – 1/11 og 29/11

Alex Mathiasen fra IT-virksomheden EERO afholder i samarbejde med BusinessPark Struer, Struer Erhvervsforening og Struer Kommune, en workshop omkring IT-sikkerhed. Det er gratis at deltage, og der kommer til at blive arbejdet konkret med de enkelte virksomheder for at optimere og højne it-sikkerheden.

Workshoppen kommer til at forløbe over nedenstående 2 dage – I den mellemliggende periode, vil der være ”hjemmearbejde” til deltagerne.

  • Onsdag d. 1. november – kl. 13-16
  • Onsdag d. 29. november – kl. 13-16

Læs mere og tilmeld her

Kommende arrangementer

Julearrangement – 7/12 2023

Netværk og hygge er temaet for årets julefrokost, der foregår på Høloftet den 7. december. Erhvervsforeningen inviterer alle medlemmer til årets sidste medlemsmøde. Denne gang

Tidligere arrangementer

Digital markedsføring for iværksættere

Undfreunde, Startvækst Struer, Holstebro, Lemvig, Erhvervshus Midtjylland & Iværksætterdanmark præsenterer: Digital markedsføring for iværksættere – kom godt fra start. 3 dages forløb! – GRATIS WORKSHOP Bliv

Virksomhedsbesøg GreenLab – 22/11

Struer Erhvervsforening inviterer medlemmer på en spændende tur til Greenlab i Skive. GreenLab er en innovationshub og et bæredygtighedscenter, der er beliggende lidt udenfor Skive.