STED: GRAND HOTEL

20.45 Hyldest af 2 lokale vindere i DM i Skills
21.00 Tak for i aften

Om Lars Brygmann:
Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Lars Brygmann skulle være skuespiller. Tilfældigheder gjorde, at den uddannede tømrer kastede sig over skuespillet, og han har gennem årene markeret sig som en ypperlig karakterskuespiller på teatret, film og i TV-serier. Derudover har Lars Brygmann bl.a. deltaget i Arctic Challenge (400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland). Med humor og nærvær tager Lars Brygmann afsæt i sit eget liv, når han indlevende deler sine livserfaringer med sit publikum og fortæller om arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem.

Generalforsamling:
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af den reviderede årsrapport
4. Orientering om budget for det kommende år
5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år
6. Behandling af indkomne forslag
7. Valg af medlemmer til bestyrelsen
På valg er:
John B. Pedersen – Ønsker ikke genvalg
Jeanette Lund Houe – Ønsker genvalg

Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest
1. april. Sendes til info@struererhvervsforening.dk

Tilmeld her

Kommende arrangementer

Julearrangement – 7/12 2023

Netværk og hygge er temaet for årets julefrokost, der foregår på Høloftet den 7. december. Erhvervsforeningen inviterer alle medlemmer til årets sidste medlemsmøde. Denne gang

Tidligere arrangementer

Digital markedsføring for iværksættere

Undfreunde, Startvækst Struer, Holstebro, Lemvig, Erhvervshus Midtjylland & Iværksætterdanmark præsenterer: Digital markedsføring for iværksættere – kom godt fra start. 3 dages forløb! – GRATIS WORKSHOP Bliv

Virksomhedsbesøg GreenLab – 22/11

Struer Erhvervsforening inviterer medlemmer på en spændende tur til Greenlab i Skive. GreenLab er en innovationshub og et bæredygtighedscenter, der er beliggende lidt udenfor Skive.