Business Camp – 2-3/11 2023

08:00 – 16:00 begge dage (Torsdag aften 18-21 er frivilligt)

Sted: BusinessPark Struer, Bygning 2

Er du klar til en unik mulighed for at træde ud af dine sædvanlige rammer, finde inspiration og forbinde med ligesindede erhvervsfolk? Velkommen til BusinessCamp i BusinessPark Struer!

Hvad er BusinessCamp?

BusinessCamp er et nyt og innovativt arbejdsevent i Struer, der inviterer dig til at tage dine arbejdsopgaver et skridt videre, i et miljø præget af nyskabelse og vækst. Uanset om du vil fordybe dig i projekter, tømme din mail-indbakke, skabe nye netværksrelationer eller blot lade dig inspirere af vores oplæg, har BusinessCamp noget at tilbyde enhver iværksætter og virksomhed.

Læs mere her om, hvad du kan forvente her

Kommende arrangementer

Julearrangement – 7/12 2023

Netværk og hygge er temaet for årets julefrokost, der foregår på Høloftet den 7. december. Erhvervsforeningen inviterer alle medlemmer til årets sidste medlemsmøde. Denne gang

Tidligere arrangementer

Digital markedsføring for iværksættere

Undfreunde, Startvækst Struer, Holstebro, Lemvig, Erhvervshus Midtjylland & Iværksætterdanmark præsenterer: Digital markedsføring for iværksættere – kom godt fra start. 3 dages forløb! – GRATIS WORKSHOP Bliv

Virksomhedsbesøg GreenLab – 22/11

Struer Erhvervsforening inviterer medlemmer på en spændende tur til Greenlab i Skive. GreenLab er en innovationshub og et bæredygtighedscenter, der er beliggende lidt udenfor Skive.