Årets virksomhedspriser 2021

Den 22. september afholdte Struer Kommune og Struer Erhvervsforening den årlige kur for erhvervslivet i Sound Hub Denmark og Velfærdshuset, hvor der blandt andet blev uddelt Erhvervsprisen 2021 og Årets Iværksætter 2021.

Erhvervsprisen 2021 gik til Tambohus Kro & Badehotel
“Tambohus Kro & Badehotel har over en årrække udviklet deres forretningskoncept og har senest – gennem Corona situationen – taget nye skridt og gået alternative veje for at holde sin position som et af områdets bedste spise- og overnatningssteder. Tambohus Kro & Badehotel har investeret kraftigt i udviklingen af deres virksomhed og har gennemgået større renoveringer, ligesom de blandt andet har udviklet nye koncepter for weekendophold med status som badehotel.

Tambohus Kro & Badehotel har desuden bevist sig som en vigtig og proaktiv aktør for turismeudviklingen i Struer Kommune – og som lokal dynamo for udviklingen af lokalområdet. De har sat Struer Kommune på landkortet og været med til at synliggøre kommunens særlige kvaliteter.

Tambohus Kro & Badehotel er godt eksempel på den iværksætterånd og innovationskraft, der kendetegner kommunens erhvervsliv og er et forbillede for kommunens øvrige virksomheder og iværksættere.”
L9A7466 web Struer erhvervsforening
De øvrige nominerede til Erhvervsprisen 2021 var Sica Tech og TMP Hydraulik. Prisen uddeles af Struer Kommune.

Årets Iværksætter 2021 gik til Mkay Art:

“Bag MKay Art står 24-årige Mette Kirstine Hansen, der blandt andet sælger by-plakater til lokale i mindre byer. Mette Kirstines lyst til at tegne og prøve forskellige metoder blev hendes vej til iværksætteri. I 2018 vendte Mette Kirstine tilbage til Vestjylland fra Århus og begyndte at tegne forskellige grafiske plakater – her iblandt hendes egen hjemby, hvilket blev grundstammen til hendes hjemstavnskollektion. Herfra er det gået stærkt; interessen for by-plakater har været så overvældende, at Mette Kirstine i dag har venteliste på bestillingsopgaver til mindre byer, landsdele og øer. Mette Kirstine har evnet at omsætte en interesse for de mindre steder til færdige produkter; plakater o.a. som ofte bruges til gaver. Mette Kirstine er gået all-in på iværksætteriet og har sammen med sin mand Brian, der også arbejde fuld tid i virksomheden, gjort MK Art til sin levevej. Der er nu fuld gang i produktionen af nye produkter, så virksomheden igen må flytte i større omgivelser”

De øvrige nominerede var Værftet Cafe & Restaurant og Content Crew. Iværksætterprisen uddeles af Struer Erhvervsforening.

L9A7479 web Struer erhvervsforening

Andre nyheder

Nyhedsbrev #5, 2024

Her er link til nyhedsbrev, der fortæller om ny vækstkonsulent, spændende møder med bl.a. Troels Lund Poulsen og diverse øvrige møder. Klik HER

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk