Årets lydpris gik til pianini

L9A8023-web

Årets lydpris uddeles for første gang og blev overrakt af John Fogde, chef for Lydens By

Begrundelse lød:

Grundlægger Maia Wiest har siden 2019 som en del af Sound Hub Denmark arbejdet med at gøre musikundervisning sjovt og lettilgængeligt for børn. Resultatet er app’en Pianini, der bruges til musikindlæring for børn mellem 4 og 9 år. Den lokale forankring har betydet, at Maia Wiest har kunnet arrangere en række workshops med lokale skoleklasser, og sammen med børnene arbejdet på at få skabt så sjov og brugbar en app som muligt. Det lokale samarbejde udvides i 2023, hvor app’en blandt andet skal tilbydes til alle elever i kommunens musikskoler.

Tillykke til Pianini, der bliver første modtager af Årets Lydpris 2022 eller The City of Sound Award 2022.

Prisen blev modtaget af to af stemmeskuespillerne i app’en, da grundlægger Maia Wiest ikke havde mulighed for at være tilstede ved nytårskuren.

 

 

Andre nyheder

Seneste nyhedsbrev – maj

Her er så seneste udsendte nyhedsbrev om konstituering af ny bestyrelse, et virksomhedsportræt og lidt om kommende arrangementer. Læs mere her

First movers inden for økologi

En af dem, der var med på de allerførste tendenser inden for økologisk landbrug var Claus Nygaard. Med virksomheden CMN maskintec A/S er han i

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk