VÆKSTKONSULENT – Stillingsopslag

Vil du være med til at booste virksomhederne i Struer Kommune? 

ANSØG HER

Vi søger en vækstkonsulent, der brænder for at udvikle virksomheder, facilitere og følge op på arrangementer og sætte nye tiltag i gang. 

I Struer Kommune – Lydens By – stræber vi efter at være det bedste sted at bo, arbejde og drive virksomhed. Til vores team søger vi en dedikeret, udadvendt og samarbejdende person til at styrke vores erhvervsliv.

Dine opgaver

Dine opgaver vil spænde fra at understøtte virksomhederne med konkrete udfordringer til at facilitere samarbejde og arrangementer. Den styrkede erhvervsindsats, som du skal stå for, har tre prioriterede fokusområder:

  • rekruttering og arbejdskraft
  • kompetenceudvikling og netværk
  • tiltrækning af nye virksomheder

Du bliver en del af vores tætte netværk bestående af Struer Erhvervsforening, StartVækst Struer, Businesspark Struer og Struer Kommune, som også udgør følgegruppen, der sætter den strategiske retning og aftaler de konkrete initiativer med dig.

Du skal bl.a.:

  • Planlægge og igangsætte konkrete initiativer som for eksempel: flere faglærte, mentornetværk, unge ud i virksomhederne og generationsskifte.
  • Tilføre virksomheder et kompetenceløft gennem ny viden og etablering af netværk.
  • Arbejde målrettet med etablering og tiltrækning af nye virksomheder.
  • Planlægge, afvikle og følge op på arrangementer og aktiviteter inden for erhvervsområdet.

Dine kvalifikationer

Vi leder efter den rette person, og din uddannelsesbaggrund er derfor ikke afgørende. Det vigtigste er, at du besidder de rette kompetencer til at lykkes med opgaven. Du må meget gerne have et forretnings mindset, erfaring med erhvervsområdet – og ikke mindst i dialogen med virksomhederne. Du skal evne og have lyst til at være proaktiv overfor kommunens virksomheder og have erfaring med projektledelse og at holde fokus på målet.

Din nye arbejdsplads

Hos os får du en spændende og udfordrende arbejdsplads i et kreativt miljø i Businesspark Struer. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold og en stærk samarbejdskultur, hvor din stemme bliver hørt. Vi vægter faglig udvikling og et positivt arbejdsmiljø højt. Du bliver formelt ansat i Struer Kommune/Erhvervshus Midtjylland.

Der er tale om en fast stilling 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst, kvalifikationer og profil.

Ansøgningsfristen er den 23. april og vi håber, du kan starte 1. juni 2024.

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt os gerne:

Claus Falk Petersen, chefkonsulent Struer Kommune: 51142631 | cfp@struer.dk

Søren Johansen, direktør BusinessPark Struer: 20892505 | sj@businessparkstruer.dk

Jeanette Lund Houe, formand for Struer Erhvervsforening: 21697331 | jl@jeanettelund.dk

Helle Toftgaard, virksomhedskonsulent Startvækst Struer: 29248823 | ht@startvaekst.dk
Ønsker du yderligere information omkring den styrket erhvervsindsats, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Claus Falk Petersen på telefon eller mail.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

 

 

Andre nyheder

Vækstkonsulent ansat

37-årige Kristina Skøtt Pedersen bliver den nye vækstkonsulent, der skal være med til at styrke erhvervsindsatsen i Struer Kommune Foto: Anders Trærup Fotografi Kristina Skøtt

Nyhedsbrev #2, 2024

Læs indkaldelse og program for generalforsamling i april og hør mere om bl.a. den nye lokale ingeniørtrainee uddannelse på VIA, en ny jobportal for de

Ny lokal ingeniørtrainee uddannelse

I august 2024 åbner VIA en ny form for ingeniøruddannelse, der finder sted helt ude på arbejdspladserne. Det er en kombination af selvstudie, online undervisning

Har du input til os

Har du informationer, nyheder, eller omtale, der kan være af interesse for Erhvervsforeningens medlemmer, er du meget velkommen til at tage fat i os. Så vil vil sørge for historien bliver spredt her på siden.

Kontakt:  kom@struererhvervsforening.dk